Turtle IT logó

Egyedi céges weboldalak

Megbízható és felhasználóbarát weboldalak most igazán kedvező csomagajánlatban!
Kérd kedvezményes LAKE csomagunkat
és csapj le a 20% kedvezményre!

Miért válassz minket?

Egyedi

Manapság egy cég weboldal nélkül, nem is létezik. A világháló fejlődésével egy újabb piac tűnt fel a horizonton, amelyet nem érdemes elszalasztani. Miért várnál? Lépj a tettek mezejére és szállj be Te is a játékba! Egyedi, személyre szabott weblapok készítésével segítjük vállalkozásod fejlődését! Velünk egy igazán trendi, reszponzív, és Google-barát weboldallal szállhatsz be az online-ringbe. 

Webdesign

Felhasználóbarát

Bonyolult a rendszer, nem értesz hozzá? Egy kép feltöltéséhez is már a webfejlesztő segítségére szorulsz? Na egy biztos, hogy nálunk nem lesz ilyen benyomásod! Felhasználóbarát kezelőfelülettel és teljes körű felkészítéssel indítunk csatába a weben! Garantáljuk, hogy kívül-belül megismertetjük veled weboldalad működését, hogy később Te is gond nélkül élvezhesd online felületed előnyeit!

Egyedi arculat
Print előkészítés

Minőségi

Nálunk a pontos és precíz munka minden folyamatnál elengedhetetlen. Pontosan emiatt tudunk Téged és az összes ügyfelünket biztosítani afelől, hogy minden projektünk végén maximális minőséget és egy értékes felületet adunk ki kezeink közül, amely vállalkozásod számára szinte azonnal megtérül és hosszú távon kamatozik. Ne maradj a konkurenciád árnyékában, mi segítünk kitörni! 

Turtle IT - Webtervezés

Megbízható

Számunkra fontos az átláthatóság. Minden egyes munkafolyamatunk tisztán átlátható ügyfeleink számára egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy a weboldal leendő tulajdonosa is naprakész legyen a munka során. Éppen ezért külön odafigyelünk arra, hogy partnereink bátran hozzájárulhassanak újabb és újabb ötleteikkel és elképzeléseikkel a készülő weboldalhoz, hogy a munka végén igazán magukénak érezhessék az oldalt.

Különleges ajánlat

Csapj le most céges weboldaladra 20% kedvezménnyel! Ne maradj le, akciós árunkat csupán augusztus végéig tudjuk biztosítani.

LAKE

80.000
Ft
  • Domain 1 évre
  • 2GB Tárhely
  • Max. 5 db e-mail fiók
  • Reszponzív weboldal
  • Keresőoptimalizálás
100.000Ft-20%

Vedd fel velünk a kapcsolatot és zsebeld be a kedvezményt!

Itt az ideje, hogy Te is jelen légy a weben! Ne szalaszd el ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, mert csak augusztus végéig van lehetőséged 20.000 Ft-ot spórolni céges weboldaladon!

Jelentkezz itt!